nieuws

Tijdens de zwem4daagse kun je op de dinsdag- en woensdagavond kennis maken met de zwem- en waterpolo afdelingen van ZPC de Granaet. 

Op dinsdagavond om 19.30 uur is er een zwemclinic en op de woensdagavond om 19.30 uur een waterpoloclinic. Om mee te doen kun je je opgeven in de hal van het zwembad (tijdens de zwem4daagse).

Ook in 2017 hebben we weer een goed doel aan de zwem4daagse gekoppeld, dit jaar is het Stichting Semmy.

Stichting Semmy heeft als doel om de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker te vergroten. Dit doen wij door wetenschappelijk onderzoek naar hersenstamkanker bij kinderen te financieren.

Stichting Semmy

Batten is een slopende stofwisselingsziekte bij kinderen, de ziekte openbaart zich tussen het 5e en 8e levensjaar. Kinderen met Batten overlijden gemiddeld tussen hun 15e en 25e levensjaar. Tot op heden is er nog geen medicijn of behandeling mogelijk. Wij willen een klein steentje bijdragen aan onderzoek naar deze vreselijke ziekte, daarom verkopen we tijdens de zwem4daagse schattige sleutelhangers en armbandjes. De volledige opbrengst is voor de stichting Beat Batten. Ook zal er een collecte bus staan voor uw donatie